Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Täyttä elämää Hirvensalmen Satulinnassa

Täyttä elämää -retriitti Satulinnassa 12.-14.1.2018
Loppuvuoden kulttuurisetelit voi käyttää vaikka Hirvensalmen Satulinnassa tammikuussa järjestettävään Täyttä elämää -hiljaisuuden retriittiin.

Toivotko koskaan voivasi olla sanomatta sanaakaan viikonlopun aikana? Miltä tuntuisi vapautua kaikista arkisista askareistasi, ulkopuolisista käskyistä tai vaatimuksista edes yhden viikonlopun ajaksi?

TV:stä tuttu Hirvensalmen Satulinna on tullut tutuksi suurelle yleisölle musiikin mekkana. Nyt Satulinna hiljenee kirjaimellisesti. Tutussa maisemassa järjestetään tammikuussa Otavan Opiston Täyttä elämää - hiljaisuuden retriitti

"Viikonlopun mittainen hiljainen Mindfulness -retriitti tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua ja pitää itsestä huolta. Kirjat, kännykät ja tietokoneet voi hyvällä omalla tunnolla jättää kotiin, tämän viikonlopun aikana on sallittua keskittyä vain itseensä", kertoo Heli Auvinen Otavan Opistolta.

Kurssin voi maksaa myös työnantajalta saaduilla smartumeilla (Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum Saldo -verkkomaksu). Etenkin, jos taskussa polttelevat vuoden lopussa vanhenevat setelit, on tässä erinomainen kohde panostaa omaan hyvinvointiinsa.

Täyttä elämää -hiljaisuuden retriitti Hirvensalmen Satulinnassa 12.-14.1.2018. Lisätietoja voit lukea täältä
 

Lue myös nämä