Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Työntekijän etu on yrityksen etu

Kun työntekijä voi hyvin, hän on tuottavampi myös työssään. Hyvinvointi koostuu useista osa-alueista. Smartum haluaa omalta osaltaan tuoda työntekijälle innostavia mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin edistämiseksi sekä helpottaa näiden osa-alueiden järkevää hallintaa työnantajan näkökulmasta. Smartum sai alkunsa Hyökyvaaran veljesten, Jarmon ja Jorman Liikuntaseteli-innovaatiosta. Tänä päivänä olemme Liikuntasetelin lisäksi kaikkea tätä:

Smartum työsuhde-edut

Inspiraatiota ja vinkkejä hyvinvointiin Smartum Stagesta

Julkaisemme täällä Smartum Stagessa jatkuvasti asiaa hyvinvointisi tueksi sekä vinkkaamme smartumeiden käyttökohteista. Seuraavista avainsanoista pääset etuvalikoimamme aihealueiden sisältöihin. Hyviä lukuhetkiä ja energiaa arkeen! 

  • Liikunta: Mistä löytää törkeän kiva liikuntaharrastus, mitä kaikkea smartumeilla on mahdollista harrastaa, entä mitä smartumlaiset itse harrastavat? Muun muassa näihin löydät vastaukset täältä.
  • Kulttuuri: Asiaa kulttuurin vaikutuksista sekä Smartum-vinkit kulttuuriverkostosta luet puolestaan täältä.
  • Lounas: Ravintoaiheiset artikkelit löytyvät Ravinto-kategorian alta. Ennemminkin ruoan herättämiä ajatuksia kuin reseptejä voit lukea täältä.
  • Hieronta: Uusin Smartum-etu on pilotointivaiheessa ja pian kaikkien saatavilla. Hieronnasta ja kehonhuollosta löydät jo nyt asiaa näistä artikkeleista.
  • Smartum Smoothie: Koskaan ei voi kiittää liikaa! Lue 10 syytä, miksi kiittää kannattaa juuri Smoothie-setelillä, klikkaa tänne.
  • Työmatka: Miten työmatkakin vaikuttaa hyvinvointiin, vinkit työmatkan hyödyntämiseen sekä erilaisia tapoja taittaa työmatka pohditaan näissä jutuissa.

Lue myös nämä