Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Smartum

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Piia puustinen  tny9mnl2pg s160x160 c2577x1495 l0x0 q80 noupscale

Piia Puustinen

Moi!

Olen 33-vuotias kuopiolainen, jolle urheilu on aina ollut rakas harrastus. Aikoinaan pelasin koripalloa kymmenisen vuotta, mutta sen jälkeen urheileminen on ollut melko juoksupainotteista. Useampi vuosi tuli vain hölkkäiltyä, mutta kolmisen vuotta sitten käydyn juoksukoulun myötä olen juossut hieman tavoitteellisemmin ja innostunut myös juoksukisoista. Takana on nyt kaksi maratonia sekä useampia lyhempiä kisoja. Juoksu antaa minulle paljon; sen myötä pysyn kunnossa, pääsen nauttimaan raittiista ilmasta ja luonnosta enemmän, se tarjoaa kaipaamiani haasteita ja siitä saan paljon voimaa ja energiaa muuhunkin elämään.

Urheilu on niin huippu juttu, että mielellään kirjoittelen siitä myös täällä Smartum Stagella. Toivottavasti pystyn innostamaan muitakin tavallisia kuntoilijoita liikkumaan ja löytämään liikunnan ilon.

Juoksuun liittyvistä jutuista kirjoittelen myös omassa Juoksuttaa-blogissani, josta löytyy esimerkiksi yksityiskohtaisempia juttuja treeneistäni. Tervetuloa piipahtamaan sielläkin.