Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Smartum

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Kilpailun säännöt - lajitestaus

Näissä säännöissä ”järjestäjällä” tarkoitetaan Smartum Oy:tä. (Smartum Oy, Yrjönkatu 11 B, 00120 Helsinki).

1. Osallistuminen

Osallistujat voivat osallistua kilpailuun kommentoimalla kilpailuun liittyvää Facebook-julkaisua.

 

2. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 12.4.–30.4.2017

 

3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua vain Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistujan on oltava täysi-ikäinen.

Ollakseen oikeutettu palkintoon, osallistujan on järjestäjän pyynnöstä toimitettava henkilötietonsa, jotka voivat koostua nimestä, syntymäajasta, osoitteesta, puhelinnumerosta ja/tai sähköpostiosoitteesta. Kaikkia henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti.

 

4. Palkinnot ja voittajien valinta

Kilpailun palkinto arvotaan osallistujien kesken. Smartum Oy:n työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta palkintoon. Palkintona kolme (3) voittajaa pääsee valitsemansa henkilön kanssa kokeilemaan valitsemaansa Smartum-verkoston liikunta- tai kulttuurilajia.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta kommentoimalla voittajan kilpailukommenttia 5.5.2017 mennessä. Lisäksi voittajien nimet voidaan ilmoittaa Smartumin Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/smartum.fi sekä Smartum Stagen nettisivuilla osoitteessa www.smartumstage.fi.

Järjestäjällä on oikeus valita vaihtoehtoinen voittaja, jos:
a. voittaja ei ole oikeutettu osallistumaan kilpailuun tai kilpailun sääntöjä on rikottu
b. järjestäjä ei ole saanut yhteyttä voittajaan 19.5.2017 mennessä
c. järjestäjä ei ole saanut voittajalta kaikkia vaadittuja tietoja palkinnon toteuttamiseksi

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

 

5. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista aiheutuvista tekijöistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

 

6. Sääntöjen noudattaminen

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Facebook ei suosittele eikä hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.